Lillhärdals Camping – Etabl. 1969

Öppet året runt

Lillhärdals campingplats har varit välbesökt sommartid sedan öppnandet 1969. Vi kan stolt konstatera att vi har återkommande gäster som bott här i över 35 års tid!

Idag är anläggningen moderniserad och håller öppet året runt. Här kan du välja att bo i ett av de sex moderna semesterhusen på 25 kvm, i någon av de fem gamla trotjänarna (timmerstugorna) på ca 10 kvm som nu står på ny plats, eller slå upp ditt tält vid strandkanten nära Härjeåns porlande vatten. Totalt erbjuder vi våra gäster 44 bäddar och fritt WiFi.

Huvudbyggnaden på ca 200 kvm rymmer Reception/Minilivs/Konferensrum, servicehuset på ca 100 kvm rymmer bastu/dusch m fl faciliteter och vid Härjeån finns en fin grillplats (delvis under tak) och en iordninggjord strandremsa för bad och fiske. Här kan du också hyra snöskotrar och fyrhjulingar, med eller utan guide, samt ta snöskoterförarbevis. Vi har även båtuthyrning i samarbete med Lillhärdals fiskevårdsförening.

Avstånd till Härjedalen Airport med direktförbindelse Sveg–Arlanda (flygtid ca 1 tim) är ca 35 km. Vi erbjuder våra kunder transfer till Lillhärdal, med bil eller snöskoter!

Vi välkomnar både privatpersoner och grupper t ex vid släktträffar, kompisevent, företagskickoffer och födelsedagar. Vi erbjuder måltider baserade på lokala råvaror och kan ordna det mesta som önskas t ex trubadur eller annan underhållning (förbokas).

Välkommen till Lillhärdal – i det innersta av Härjedalen

Camping

Jakt & Fiske

Skoter & ATV

DJI_0550

Möt teamet bakom

Säg hej

Hej! Jag heter Hasse Forsman och är din campingvärd och ägare till Lillhärdals Camping & Event AB sedan 2015.

De senaste åren har vi genomfört stora investeringar i anläggningen. Verksamheten är fortfarande under uppbyggnad och min målsättning är att förväntningarna på din vistelse/ditt event här ska överträffas med råge. Hos oss finns inga problem – det enda vi inte kan rå på och styra över är vädret! Men som tur är har vi ofta fantastiskt väder här i södra delarna av härliga Härjedalen. Och skulle inte vädrets makter vara med oss så värmer vi upp bastun, eldar upp badtunnan eller tänder en brasa och tar tillfället att bara vara.

Är du nöjd får du gärna berätta det för andra, och har du ideér eller är det saker du anser att jag/vi kan förbättra här när det gäller boende, aktiviteter eller annat så tar jag gärna del av dina åsikter och funderingar.

Tillsammans hjälps vi åt att skapa en riktigt bra upplevelse – jag ser fram emot att se dig som gäst!

Bästa hälsningar från Hasse
070-654 00 11
info@lillhardalscamping.se

Hasse
Ägare
Samarbetspartner
Copyright ©2024 Lillhärdals Camping. Producerad i samarbete med Campcation och Gittans idé & produktion. Foto © Morgan Grip och Lillhärdals Camping